Nyt sofadesign præsenteres på Stockholm Messen

PANORAMA er designet af den danske møbeldesigner Stine Prang, der i de seneste år har markeret sig inden for sofadesign.

Om designet fortæller hun: “PANORAMA er designet med fokus på samspillet mellem kontraster og flow. Som kontrast har jeg arbejdet med form og farve, og flowet i sofaen skabes af de forskellige højder og dybder. Dermed kan sofaen nemt tilpasses det unikke rum, det enkelte menneske eller den store familie.”

PANORAMA er en modulsofa med mulighed for et personligt design. Kombinationsmulighederne er mange ud fra få moduler, hvilket sætter fokus på både fleksibilitet og individualitet. Derudover er der fokus på kontrasten mellem det stramme ydre og det bløde indre.

Stine Prang uddyber: “Med designet har jeg taget sofaen “back to basics” – det handler om at sidde godt. Nogle vil flyde i deres sofa og andre vil sidde. Med PANORAMA er der mulighed for begge dele. Sofaen bliver et samlingssted i hjemmet, og her indbydes til hyggestunder. Modulerne som går ud og ind mellem hinanden og skaber et spændende flow, bliver en slags styret kaos med plads til at rode og være .. dig selv.”

PANORAMA er en moderne sofa, samtidig med at den er legende og organisk. Du vælger dit eget udtryk, med fokus på individualitet, fleksibilitet og hvor modsætninger mødes. Skandinavisk enkelhed med et afslappet og elegant afrundet look.