Alle raun sofaer håndbygger vi efter gamle håndværksmæssige dyder, og raun er i dag det intelligente sofavalg fordi vi konsekvent arbejder på at design, kvalitet og pris går op i en højere enhed. Vores produktion baseres på bæredygtige processer og gældende certificeringer ligesom raun går forrest på en række områder inden for social ansvarlighed.

Takket være et stort udvalg af forskellige sofadesigns, størrelser og møbelstoffer giver vi vores kunder mere end 1500 unikke valgmuligheder. Ethvert individ, familie eller arbejdsplads kan altså bruge rauns sofaer til at understrege en personlig stil og underbygge følelsen af velvære. Alle rauns sofaer er dimensioneret efter internationale standarter, og vi benytter kun de absolut bedste materialer i en kvalitet, som gør det muligt at yde markedets bedste produktgarantier.

Hos raun er vi dedikeret til sofaen, som efter vores mening er boligens vigtigste møbel. Vi er sofaspecialister og har siden 1997 designet klassiske og sofistikerede sofaer med høj komfort og i gennemført kvalitet.