Stouby overtager 100% af RAUN

STOUBY ERHVERVER AKTIE MARIOTETEN I RAUN A/S

STOUBY køber 100 % af aktiemarioteten i RAUN A/S fra Hanssen Equity A/S i Daugaard ved Vejle.

STOUBY’s strategi om vækst ved henholdsvis organisk vækst og løbende opkøb, indfries nu yderligere ved købet Raun A/S. Vi ønsker vækst i de markeder vi er repræsenteret i og det kan købet af Raun A/S hjælpe med. “STOUBY har brug for større markedsandele i både ind – og udland og specielt de produkter som Raun A/S kommer med, kan hjælpe STOUBY videre i denne proces”, udtaler Carsten Mortensen, indehaver af STOUBY.

 

Raun A/S bliver søsterselskab til STOUBY Furniture A/S

STOUBY og RAUN fortsætter som to seperate søsterselskaber, som komplimenterer hinanden godt på produkt siden og det giver synergi i den daglige drift.  STOUBY Furniture A/S har to produkt kollektioner, en klassisk kollektion og en moderne kollektion med stramme linjer og kant. Raun har nogle spændende produkter med en afslappet stil, som henvender sig til en anden del af forbrugerne, derfor fortsætter de to virksomheder som individuelle selskaber og selvstændige brands. Raun A/S vil blive driftet fra STOUBY’s adresse i Løsning og vi vil naturligvis drage fordele af synergien i samdrift. Raun A/S, vil i STOUBY’s ejerskab fortsætte uden egne butikker og produkterne vil blive solgt via eksisterende- og nye forhandlere i ind- og udland. Der vil i løbet af 2015 blive lanceret nye produkter med nye designere.

 

“Viser gode driftsfordele med mulighed for optimering i begge selskaber, som vi forventer over de kommende år, giver sig udtryk i forbedrede top- og bundlinje resultater for begge virksomheder, i lighed med den positive udvikling vi har set i STOUBY Furniture over de sidste 4 år”udtaler Carsten Mortensen.

 

STOUBYS historie og aktuelle tal.

STOUBY blev grundlagt i 1902 i landsbyen STOUBY. Der produceres klassiske – og moderne designmøbler som sælges til detail- og erhvervsmarkedet via egne sælgere og agenter i ind – og udland. Virksomheden har i mange år været familie ejet, men ejes i dag af Carsten Mortensen. Loyale og trofaste medarbejdere har produceret kvalitets møbler i rigtig mange år og virksomheden har en gennemsnitlig anciennitet på over 20 år, hvilket i sig selv er et kvalitetsstempel. Der er lanceret mange nye produkter gennem de sidste mange år og STOUBY oplever en stigende interesse for disse produkter og har derfor intensiveret aktiviteterne for eksportmarkederne. STOUBY købte i slutningen af 2013 H J Møbler A/S i Skanderborg, som nu er integreret i STOUBY’s produktion i Løsning.

For yderligere spørgsmål eller uddybende svar, billede materiale eller lignende venligst kontakt undertegnede.

 

Carsten Mortensen

CEO

STOUBY Furniture A/S

Phone  27 80 29 18